The Metcalf Family

The Metcalfs were looking to reconfigure their existing kitchen and utility space by extending out to the garden and creating a large multi-use space.

Since they are neighbours of one of our Design Team, we had a good close working relationship and offered advice on local builders we have worked with.

They chose Damian Lee who did all of the hard work!  When they came into the showroom, they loved the German-made Pronorm X-line display in Fjord blue so this was the basis for the design.

We used a high gloss lacquer door finish in the kitchen, with a more robust laminate door finish in the same colour in the utility. Because of the odd shape of the Utility Room, many of the units were bespoke-made-to-order and created on-site by our excellent fitting team, Dave & Chris.

This is now a lovely bright, open space and incorporates an office space and bookcase to complete the multi-use space.